You, the petitioner
Fullsizeoutput cf

Jongeren moeten betrokken worden bij besluitvorming

352 signatures

Bonaire Innovation and Technology Lab is een organisatie bestaande uit jongeren en die zich op maatschappelijke en politieke problemen focust. BIT-Lab heeft als doel om met concrete oplossingen en ideeën te komen omtrent sociaal en economische innovatie, duurzame ontwikkeling en infrastructuur.

Petition

We

Als jongeren

 

observe

  • dat wij momenteel in een pandemie zitten, die veel uitdagingen met zich heeft meegebracht.

  • dat met BIT-lab bevorderen wij hiermee jongerenparticipatie; waarmee wij op een actieve en structurele wijze mee denken en mee doen bij het vormen van beleid.

  • dat Den Haag momenteel met beleid komt voor Bonaire zonder rekening te houden met de lokale omstandigheden en bevolking

 

and request

de regering

  • om jongerenparticipatie op een nationaal niveau te stimuleren en realiseren

  • om BIT-lab tot een jongerendenktank te maken voor de verschillende ministeries in Den Haag voor zaken die over Koninkrijksrelaties gaan

  • om een gesprek te plannen met de Minister-President, de Staatssecretaris van Koninkrijksrelaties en de Staatssecretaris van Economische Zaken & Klimaat, om met de initiatiefnemers aan tafel te zitten.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2021-01-06 
Lead petitioner:
Anthony E. Sion Janga 
Organisation:
Bonaire Innovation and Technology Lab 
Website:

History

Signatures